Jak przyrządzić mleko z czosnkiem - sposób na przeziębienie

Poradnik dodany przez: Abi
260265 4.57

Mleko z czosnkiem i miodem to wspaniała mikstura, którą od pokoleń nasze babcie stosowały podczas przeziębień. Jej właściwości rozgrzewające i bakteriobójcze na pewno postawią każdego chorego na nogi.

Składniki:

  • Mleko
  • Czosnek
  • Miód
  • Kubek

Do poradnika Jak przyrządzić mleko z czosnkiem - sposób na przeziębienie przypisano następujące tagi:

mleko grypa mikstura zdrowie choroba przeziębienie miód gorączka czosnek dolegliwość

Skomentuj poradnik

Poradnik Jak przyrządzić mleko z czosnkiem - sposób na przeziębienie skomentowało 36 osób.

Awatar użytkownika
Pozostało 1500 znaków

Komentarze

  1. Awatar użytkownika g3000ab

    g3000ab

    Jan 02, 2013

    piłem to jest paskudne, lepiej zrobić kanapkę z czosnkem i natką pietruszki i może jeszcze z czymś a potem popić mlekem z miodem

  1. Awatar użytkownika azif

    azif

    Feb 22, 2012

    Wszystko fajnie, tylko pamiętajcie,żeby mleko nie było gorące. Ma być lekko ciepłe. Gdyby było gorące, zabiłoby wszystko co dobre z miodu i czosnku. Obawiam się,że będę musiała się dziś tym pożywić :(

  1. Awatar użytkownika grisza12

    grisza12

    Dec 17, 2011

    a psiuk!nareszcie sie wylecze.

  1. Awatar użytkownika Ann27

    Ann27

    Sep 15, 2011


    https://sites.google.com/site/457news/

  1. Awatar użytkownika Ann27

    Ann27

    Sep 15, 2011

    niezbyt to smaczne, ale skuteczne :) a poza tym czosnek spowalnia wzrost komórek rakowych, więc to kolejny powód, dla którego warto go jeść. A w ogóle ostatnio dowiedzialam się, że Polacy wymyślili test na raka!
    Sami oceńcie:
    https://sites.google.com/site/457news/ [URL="https://sites.google.com/site/457news/"]https://sites.google.com/site/457news/[/URL]

  1. Awatar użytkownika Cody_44

    Cody_44

    Jun 13, 2011

    obecnie jestem chory i ten poradnik morze mi się przyda
    9/10

  1. Awatar użytkownika szaszlyk_xxx

    szaszlyk_xxx

    Feb 12, 2011

    Sposób jest dobry, ale osobiście polecam nie kroić czosnku drobno na desce, gdyż większość jego wartości zostawiamy wraz z "sokiem" na desce - polecam raczej użyć miksera ręcznego w kubku - na dodatek nie musimy się przejmować kawałkami czosnku, które nie bardzo smakują ;-) 5/5

  1. Awatar użytkownika spryciarz11111

    spryciarz11111

    Jul 25, 2010

    Niezłe,niezłe 5/5

  1. Awatar użytkownika Domino5000

    Domino5000

    Jul 15, 2010

    OKROPNE ale za to BARDZO SKUTECZNE .wyleczyłem się THX 5/5

  1. Awatar użytkownika GladiusX

    GladiusX

    Jun 29, 2010

    Prosty sposób i do tego dobrze przedstawiony. 5/5