W bardzo prosty sposób możemy delektować się zrobionym przez siebie Rafaello. Oryginalne Rafaello jest bardzo drogie dlatego zafunduj sobie ta sama przyjemność w znacznie mniejszej cenie. Czytaj przepis na Rafaello i do dzieła.
Masło ucieramy dodając stopniowo jajka z cukrem pudrem na puszystą masę,pod koniec ucierania podsypujemy 5 łyżek wiórek kokosowych.Utartą masę na 1 godzinę wkładamy do lodówki.
Po wyciągnięciu masy z lodówki mieszamy ją z pokruszonymi herbatnikami,następnie formujemy kulki w kształcie orzecha włoskiego wkładając do środka orzech laskowy,obsypujemy wiórkami kokosowymi.Wykonane kuleczki wkładamy do lodówki celem zgęstnienia na około do 2 godzin,po czym delektujemy się zrobionym przysmakiem.
Poradnik Jak zrobić Rafaello skomentowało 0 osób.
Ten poradnik nie został jeszcze skomentowany. Bądź pierwszą osobą, która go skomentuje!