Makaron z warzywami, serem i orzechami to tzw. wersja bogata. Mieszanka tych pysznych składników sumuje się w niesamowity, oryginalny, intensywny i niezapomniany smak. Podejrzewam, że gdy zrobisz makaron z tego przepisu raz, na pewno powrócisz do niego ponownie.
Pokrój w kostkę marchewki, seler i cebulę. Wszystko podsmaż na rozgrzanej patelni, aż się zeszkli.
Cukinię także pokrój w kostkę i duś ją przez około 15 minut na ogniu, co jakiś czas dolewając po łyżce wody. Posól ją do smaku.
Ugotuj makaron al dente.
W jednym naczyniu połącz ze sobą makaron, warzywa z patelni, cukinię, orzechy i ser. Wymieszaj wszystko i jedz, gdy jest jeszcze ciepłe.
Poradnik Jak zrobić makaron z warzywami i orzechami skomentowało 0 osób.
Ten poradnik nie został jeszcze skomentowany. Bądź pierwszą osobą, która go skomentuje!